Sitemiz Yenileniyor

Torok

 

Yeni Yaklaşım

Bir süredir web sitemizi yenilemek için planlama yapıyorduk ancak bunu yalnızca içerik değişikliği olarak yapmak istemedik. Yaklaşımı değiştirerek sosyal medya ile birlikte yetiştiriciler ve yarışseverler ile iletişimimizde en önemli araçlarımızdan olan web sitemizi daha aktif ve etkin kullanmayı amaçladık. Bunun için yetiştiricilik sekmesi altında sık ve düzenli aralıklarla Emirsoy Harası, Torok ve Torok Tayları ile ilgili içerikler üretip yayınlamak istiyoruz. Bu içeriklerde haramız, aşım sezonu, tay satışları ve yarış başarıları üzerine bilgilendirmelerin yanı sıra pedigree değerlendirmeleri, istatistiksel çalışmalar ve trend analizleri de yer alacak.

Bir diğer amacımız ise sitemizi devamlı güncel tutmak olacak. Aygırımız Torok, kısraklarımız ve satılık taylarımız ile ilgili tüm gelişmeler site içeriklerimize yansıyacak. Haramızın tüm imkanları ile özenle yetiştirilen satılık taylarımızı yetiştiricilerimize tanıtabilmek de çok önemsediğimiz bir konu. Bu nedenle düzenli aralıklarla profesyonel fotoğraf çekimleri organize ederek büyüyen taylarımızın güncel fotoğraflarını sizlerle buluşturmak istiyoruz. Bu sunumun da estetik ve görsel bütünlük içinde olmasını planlıyoruz. Neticede yapılan tüm bu çalışmalar sizlerle bağlarımızı kuvvetlendirebilmek için. Sizlerin de sitemizi keyifle takip edip heyecanımıza ortak olacağınızı umut ediyoruz.

Abone ol ! X

Yeni yazılarımızdan, satışa çıkan taylarımızdan, en yeni kısraklarımızdan, haramıza ait en son haberlerden haberdar olmak için bildirimlerinizi açın.